Namibië

Dit jaar zijn we voor de 2e keer naar Namibië op vakantie geweest. De vorige keer was 9 jaar geleden. Toen hebben we ervaren dat je prima in Namibië op eigen houtje kunt rondreizen. Dit keer hebben we dan ook zelf een route uitgestippeld, vliegtickets en auto geregeld en alle overnachtingsplaatsen via internet geboekt. 

We hebben een aantal dezelfde locaties bezocht als de vorige keer, zoals Etosha National Park, Cape Cross en de Sossusvlei. Plekken die je gezien moet hebben als je in Namibië rondreist, vinden wij.

Daarnaast zijn we ook naar de Caprivi strook geweest, een heel ander deel van Namibië met deels andere flora en fauna. In het Mahangu National Park en het Bwabwata National Park, waar de Okavango rivier doorheen stroomt, tref je een waterrijke omgeving aan met nijlpaarden, krokodillen en watervogels. Maar ook grote kuddes olifanten en buffels zijn hier te vinden.

Kortom, we hebben weer veel gezien en we hebben weer genoten van al het natuurschoon.

Afrikaanse olifant in Etosha National Park
Afrikaanse olifant in Etosha National Park

Via deze link vind je nog meer foto's van deze geweldige reis.