Californië

Deze zomer hebben we een rondje Californië gedaan. We zijn begonnen en geëindigd in San Francisco, de populaire toeristische stad. Kenmerkend aan San Francisco zijn haar steile heuvels, de frisse zomers en de mist.

Gelukkig hadden we in San Francisco een heldere dag, zodat de Golden Gate bridge in z'n geheel zichtbaar was. De bekende Cablecar was in trek bij de toeristen.

Daarna zijn we een aantal nationale parken af geweest, zoals Sequoia, Kings Canyon, Yosemite, Lassen Vulcano en de Redwoods. We hebben veel mooie plekjes gezien. Helaas hebben we wel last gehad van een aantal bosbranden, waardoor sommige uitzichten in rook gehuld werden. De temperatuurverschillen waren ook erg groot, van 14 tot 42 graden Celsius. Het watertekort was overal duidelijk zichtbaar. Bekende watervallen stonden nagenoeg droog. Toch hebben we een heerlijke vakantie gehad. Meer foto's kun je vinden in mijn portfolio bij de pagina Californië

 

 

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
  • #1

    wim van der nat (zondag, 07 september 2014 21:24)

    Stuk voor stuk schitterende foto's, vooral de Bultrug echt heel bijzonder.